Catalog Reprezentant Yves Rocher | Intra in Clubul Yves Rocher

Fii reprezentant Yves Rocher

Nota: Pentru a beneficia de preturile reduse din catalog precum si pentru a beneficia de programele de dezvoltare pentru reprezentantii Yver Rocher trebuie sa fiti inscris(a) in cadrul Clubului nostru.
Statutul de reprezentant de Club va permite sa va logati pe site si sa vedeti preturile specifice doar membrilor. Pentru inscriere urmati linkul din buton si completati formularul dedicat. Va rugam sa nu va inscrieti de mai multe ori pe formular. Dupa inscriere la aproximativ 24-48 ore veti primi un SMS continand datele dvs de autentificare pe site. Daca doriti sa primiti si catalogul Yves Rocher al campaniei curente atunci trebuie sa nespecificati acest lucru. In termen de 24 de ore prin curierat rapid veti primi catalogul.
in situatia in care specificati ca doriti sa deveniti lider in cadrul Clubului atunci veti fi contactat de managerul de grup pentru a stabili detalii suplimentare.

Doar cateva motive ca sa te inscrii in Clubul Yves Rocher

 

      Ai pana la 30% discount la comanda ! Iar aceste discunturi sunt specifice doar reprezentantilor Clubului.

     Ai surprize si reduceri la fiecare comanda plasata de tine! Primesti produse gratuite, mostre , discounturi suplimentare la fiecare comanda, alaturi de discountul specific de reprezentant si membru de Club. Ofertele respective sunt specifice insa fiecarei campanii.

     Te poti dezvolta si iti poti dezvolta propria afacere - Sunt mii de femei de succes in Romania care au realizat propriul canal de distributie specific Yves Rocher. Succesul lor poate fi si al tau. Noi iti stam alaturi pentru a te ajuta. Echipa noastra are succes in acest canal de distributie si iti pune la dispozitie materialele de training si experienta pe care o avem.

     Sau poti ramane doar la statutul de persoana care iubeste produsele Yves Rocher si te vei bucura de preturi cu discount fata de magazine , pentru produse 99% naturale. Evident nimeni nu te impiedica sa recomanzi si celor din jurul tau aceste produse minunate. Brandul YR nu ar enevoie de prezentare suplimentara. toti il iubesc.

   Despre compania Yves Rocher

          Cand spunem Yves Rocher, nu putem sa ne gandim doar la denumirea in sine a companiei de produse cosmetice, ci si la cine a fost fondatorul acesteia, pentru ca avem o adevarata poveste de viata, in care dragostea pentru munca aleasa si-a pus amprenta in timp. Francezul Yves Rocher este cel care a pus bazele companiei care de altfel i-a purtat dintotdeauna numele, incepand cu anul 1959. Astazi se implinesc aproape 6 decenii de la infiintare, decenii in care compania a pus pe piata sute de produse iubite si a generat venituri foarte mari pentru zecile de mii de reprezentanti Yves Rocher din lume.

Despre personalitatea lui Yves Rocher se cunoaste ca a dezvoltat o inclinatie catre botanica inca din copilarie, gustand din plin plimbarile prin natura si completant ierbare care l-au facut sa isi deschida si mai mult cunoasterea despre plante. Si practic, din acest punct se naste un drum firesc, dar desprins parca dintr-o poveste fascinanta, in care un simplu baiat cu dragoste pentru natura si pentru frumos, avea sa devina ceva mai tarziu, fondatorul unei renumite companii de produse cosmetice unice, raspandite atat pe piata din Franta, cat si din lume.

Scopul companiei sale a fost dintotdeauna crearea unor produse cosmetice exclusiv vegetale, deci pe baza de plante, care pot fi utilizate de femei, avand preturi modice. Astfel, Rocher a fost atat un antreprenor, cat si un mare botanist, cultivand el insusi diverse plante care aveau sa fie folosite ca ingrediente in produsele sale. Primele experiente de laborator il surprind pe tanarul Rocher in podul casei natale, experimentand diverse combinatii de extracte din plante. Si pentru ca Yves Rocher si-a dorit sa faca un bine atat comunitatii sale de reprezentanti, cat si intregii lumi, afacerea sa a crescut de la un an la altul iar statutul de reprezentant a devenit unul foarte apreciat.

Primul magazin (care functioneaza si astazi) l-a deschis abia in anul 1969 la Paris, pe Bulevardul Haussmann, deci la 10 ani de la infiintarea companiei. In trecut, pe cand inca isi concretiza primele produse de ingrijire, Rocher trimitea comenzile prin intermediul postei din orasul natal denumit La Gacilly, situat inspre partea de vest a Frantei, dar acest mod de expediere a produselor a ramas valabil si in zilele noastre, acesta fiind in fond dorinta companiei de a conserva traditia creata de Rocher - expedierea prin posta fiind la timpul respectiv aproape unicul mod de a face ca produsele sa ajunga la clientele sale.

Astazi, dincolo de modul traditional de achizitionare, produsele companiei Yves Rocher se pot gasi si in magazinele fizice, dar si in cele online, totodata fiind puse la dispozitia clientelor si cataloagele lunare, atat in format electronic, cat si printat.

Istoria companiei se scrie in continuare, iar la 30 septembrie 2017, in orasul natal La Gacilly, s-a infiintat si Maison Yves Rocher, ca un tribut pentru personalitatea remarcabila a lui Rocher care s-a stins din viata in anul 2009. In acest loc se pot gasi diverse forme de recreere si cunoastere pornind, desigur, de la ideea biografiei producatorului francez.

In Romania, lansarea companiei Yves Rocher a avut loc in anul 1999, iar in prezent sunt active peste 10 magazine. Insa ceea ce caracterizeaza cu adevarat activitatea Clubului nostru este distributia prin intermediul reprezentantilor Yves Rocher, o distributie cu beneficii infinit mai mari fata de canalele clasice de tip magazin. Promotiile sunt specifice doar clubului nostru.

catalog yves rocher catalog curent
catalog yves rocher catalog curent